Broderbaandet

Broderbaandet er en gammel landsdækkende frimurerforening, som blev stiftet den 17. april 1917 af en kreds af frimurere.

Foreningens formål var oprindeligt "at påklæde værdige trængende konfirmander til konfirmation", men i 1962 ændredes formålet til "at fremskaffe sengepladser i pleje- og rekreationshjem eller opførelse af sådanne." På den baggrund opførte Broderbaandet i 1976-77 plejehjemmet Søvangsgården.

Broderbaandet tegner Søvangsgården og har altid formandsposten i bestyrelsen. I hverdagen er Broderbaandet med til at bringe glæder til beboerne gennem økonomisk velgørenhed som f.eks. støtte til fester, udflugter og ferier.

Desuden støtter Broderbaandet ledelsen og medarbejderne ved at bakke op omkring nye tiltag og daglige gøremål, som er til glæde og gavn for beboerne.

I 2003 blev Broderbaandet bygherre og ejer af et dejligt, stort, ældrevenligt sommerhus i smukke omgivelser med udsigt over vandet ved Vordingborg. Sommerhuset er stillet til rådighed for Søvangsgårdens beboere og daghjemsgæster med det formål at skabe gode stunder i dejlige omgivelser, væk fra hverdagens mere faste rammer.

Du kan også give et ekstra bidrag til Broderbaandet

Broderbaandet modtager gerne gaver, og en gave kan have mange former og størrelser, og gaven går ubeskåret til Broderbaandets formål.

Kender du derfor nogen, der overvejer at støtte Broderbaandet med en gave eller arv, så kontakt os venligst:

Albin Pedersen
Holmehaven 14
2679 Greve
Tlf. 43903296